HEZARFEN ADANA – MERSİN PROJESİ BAŞLIYOR
Türk Patent ve Marka Kurumu, Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Sanayi Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle yürütülecek “Hezarfen Adana – Mersin Projesi Açılışı ve İşbirliği Protokolü İmza Töreni” projede yer alacak firmaların da katılımıyla 16 Nisan Salı günü Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.
Türkpatent’in KOBİ’lerin yenilik kapasitelerinin artırılması amacıyla her yıl farklı şehirlerde ve sektörlerde yürütmekte olduğu Hezarfen Projesi, bu defa Adana ve Mersin’de faaliyet gösteren KOBİ’lere yönelik olarak uygulanacak.
Proje ile ilgili detaylar Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından açılış töreninde paylaşılacak.
Adana Sanayi Odası Salonu’nda saat 15.00’te yapılacak olan projenin açılış ve işbirliği protokolü imza töreninde, Adana ve Mersin illerinde en fazla sınai mülkiyet başvurusu yapan firmalara plaket takdim edilecek. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başvuru işlemleri tamamlanan Mersin Kerebici Coğrafi İşaret Tescil Belgesi takdim edilecek ve ikramı yapılacak.
Hezarfen Projesi açılış ve işbirliği protokolü imza töreni öncesinde Sınai Mülkiyet Hakları konulu eğitim semineri verilecek.
YORUMLAR
BENZER HABERLER
KÖŞE YAZARLARI
Tüm Yazarlar-
Ünlü Olmak mı, Yoksa İtibara Sahip Olmak mı Önemli? Filiz Yıldırıcı 15.09.2025
-
Lezzet Festivali Başladı! Bu Yazıyı Okumadan Festivale Gitmeyin! Hanifi Aktaş 17.10.2024
-
YÖNÜNÜ DEĞİŞTİREN KUŞ Hüseyin Karatoprak 21.06.2024
-
Adanalı muhteşem yapılar ile “EV”leniyor. Gül Seda 13.02.2024
-
Yeşil Geleceğe Uzanan Yol: Avrupa Birliği ve Türkiye'nin Yeşil Dönüşümü Doç. Dr. TUĞÇE DEMİRDELEN 08.02.2024
-
DEPREMİN HUKUKİ BOYUTU AV. ENES ŞAHİN 11.07.2023
-
Yardımlaşma ve Dayanışma İBRAHİM ER 10.07.2023
-
KDV’de Yeni Dönem: Hasılat Esaslı Vergilendirme Mehmet Akif Kılaç 07.06.2019
-
Yaşam Kalitemizi Düşüren Konu: Kişilik Dizilimi Murat İdin 17.05.2018
-
İşverenler, SGK Teşviklerinden Yeterince Yararlanıyor Mu? Osman Tunç 17.05.2018
-
Ailede Şiddet Gören Çocuklarda Bağımlılık Riski Mehmet Aslanbaba 17.05.2018
-
İşçi-İşveren İlişkisi ve Zorunlu Arabuluculuk Aytac Er 23.03.2018
Ahilik Haftası Kutlama Töreni Vali Köşger’in Katılımıyla Gerçekleşti
EN HIZLI BÜYÜYEN 100 ŞİRKET ARASINDA ADANA’DAN 4 FİRMA
FERDİ TAYFUR MÜZESİ AÇILDI
Döşkaya Koleji: 42 Yıllık Tecrübeyle Geleceğe Umutla Bakan Nesiller Yetiştiriyor!
ADANA İHH 3. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ