Dolar : Alış : 32.2596 / Satış : 32.3177
Euro : Alış : 34.8189 / Satış : 34.8816
HAVA DURUMU
hava durumu

Adana

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 14 Kategoride 1557 İçerik Bulunuyor.

Röportajlar

2022 YILININ EN BAŞARILI TAKIMI OLDU

01 Şubat 2023 - 204 kez okunmuş
Ana Sayfa » Spor»2022 YILININ EN BAŞARILI TAKIMI OLDU
2022 YILININ EN BAŞARILI TAKIMI OLDU

Büyük Erkekler Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonluğunu kazanarak, Avrupa Kupasına katılma hakkı elde eden ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü 2022 yılına damga vurdu.

35. kuruluş yılında Türkiye Şampiyonluğunu kazanıp, aynı zamanda Türkiye Kupası’nın da sahibi olan ÇİLTAR Masa Tenisi Kulübü (MTİ) Adana’nın gururu oldu. Çifte şampiyonluk elde eden MTİ, 15 yıl sonra Adana’yı Avrupa Kupası’nda temsil edecek.

2022 YILINA DAMGASINI VURDU

Son yıllarda Adana’nın en başarılı branşının tartışmasız masa tenisi olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Zor şartlarda imkânsızlıklar içerisinde çalışarak kazandığımız bu şampiyonluklar son derece önemli. Basketbolda Botaşspor’un lig ve kupa şampiyonluğunun ardından tam 15 yıl sonra ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü (MTİ) Süper Lig’de çifte şampiyonluğu Adana’ya getirmiştir. Bu basit bir şampiyonluk değil, Fenerbahçe’yi, İstanbul Büyükşehir’i, Beşiktaş’ı ve ciddi takımları geride bırakarak şampiyon olduk. Çalışmalarımızın karşılığını kupalar kazanarak almak son derece güzel.” diye konuştu.

MASA TENİSİ ADANA’NIN GURURU OLDU

Zorlu ve stresli geçen sezon sonunda 2 kupayı Adana’ya getirmenin onurunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Türemiş, “2022 yılı itibariyle sayısı 2 bin 550’yi bulan lisanslı sporcularımız birçok madalya ve kupa kazanarak girdikleri müsabakalarda Adana’mızı en güzel şekilde temsil etti. ÇİLTAR Masa Tenisi Kulübü olarak spora yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan uyumlu bir ekibimiz var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

FY Ajans